Сайт за София

Имоти и полезна информация

Most ReadUncategorized

Какво е важно при избор на гаражна врата

Необходимо е да се вземат предвид няколко значещи фактора и е добре да чуем мнението на специалистите, занимаващи се с производство и монтиране на гаражни врати. При избор на гаражна врата е важно да се вземат предвид всички технически нюанси, така че може да се наложи помощта на професионалисти. Специалистите на компанията „„Логел“ ООД предоставят пълна информационна подкрепа на своите клиенти в София и региона около София град.

Можете да поръчате надеждни дизайни на най-добрата цена от нас и да платите поръчката по удобен за Вас начин. Нашите експерти са готови да отговорят любезно на всички ваши въпроси. Обадете ни се на телефон: (02) 489 4919. Фирма „Логел“ ООД,1618 гр. София,ул. „Българска легия“ 41А.

Какво е важно при избор на гаражна врата

Какво трябва да знаете за секционните врати

И така, изборът ви падна върху секционните гаражни врати. Това не е изненадващо, защото предимствата на този тип конструкции са очевидни. Секционните врати не се нуждаят от много място, както при люлеещите се врати, и не се нуждаят от дълга, не винаги подходяща стена, както при плъзгащите се врати. Такива порти са надеждни, спестяват място в гаража и на двора, а също така имат и представителен външен вид. Секционните врати са надеждна и безопасна опция. Конструкцията на секционни врати предвижда инсталирането на защитни механизми срещу счупване на проводници и пружини, което изключва имуществени повреди и наранявания. Най-известните производители: Doorhan; Хубаво; Дойде; Фаак.

Тези марки вече имат солидна репутация за качество на продукта и над 1 година гаранция.

Инсталационни характеристики Механизмът на секционните врати трябва да работи правилно, така че не трябва да експериментирате със самоинсталация. Ако нещо се обърка и повредите механизма или секциите, производителят няма да изпълни гаранцията и ще трябва да платите за ремонта сами. По-добре е веднага да поверите инсталацията на професионалисти, за да избегнете подобни ситуации в бъдеще. Нашите монтажници монтират всяка секционна врата в отвор с всякаква ширина (до 6 метра!).

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *