Сайт за София

Имоти и полезна информация

Most Read

А сега да разгледаме видовете лимузини под наем

Класификация на лимузините под наем

Всички така наречени „дълги“ автомобили могат условно да бъдат разделени по няколко критерия:

  1. Цветно решение. Лимузините се предлагат в голямо разнообразие от цветове, но най-често тези автомобили са боядисани в 4 цвята: бяло, черно, сиво или розово. Комбинираните вариации на автомобили също не са изключени, например, често можете да намерите черна лимузина с бели колела по пътищата на страната.
  2. Капацитет на лимузините под наем. В зависимост от броя на пътниците има 5, 7, 9, 11 и 14 – местни лимузини. За малки компании или младоженци е най-добре да наемете 5 или 7-местен модел, тъй като вътрешното оборудване на кабината не се различава много от оборудването в кабината на по-просторен модел.

В днешно време колата вече отдавна не е лукс, а е необходимост, удобно и бързо средство за придвижване, като в същото време никой не забранява шофирането с максимален комфорт и лукс. Затова, за комфорт и максимално удобство на пътниците по време на шофиране е най-добре да наемете луксозен автомобил, лимузина по Ваш избор.

Резервация на лимузина – какви са плюсовете

Лимузината съвсем не е обикновена кола. Не се използва за пазаруване или работа. Когато трябва да се придвижите от една точка на града до друга, хората не поръчват лимузини, а поръчват такси. Хората се нуждаят от лимузини за специални поводи. Ето защо поръчката на лимузините никога няма да стане „конвейер“. Нашата фирма изпълнява всяка поръчка, като се съобразява със специалните условия и естеството на събитието, на което ще отиде лимузината.

Можете да сте сигурни, че ако ни се обадите на нас за лимузини под наем, няма да получите опцията, която сте видели вчера на нечия сватба или рожден ден. Освен ако сам не искаш точно такава лимузина. Ние подхождаме индивидуално към поръчката на лимузини.

Ако искате да поръчате лимузина за сватба, определено трябва да знаем естеството на тържеството: традиционна или тематична сватба. От това често зависи моделът на автомобила, с който младоженците ще отидат в сватбения дворец.

Кажете ни какви цветя обича булката. Или може би младоженците искат прякори вместо официални имена на лимузината. Изпълняваме поръчката на лимузини, съобразявайки се с всички Ваши желания.

Нашата задача е, взимайки лимузини под наем, Вие да останете максимално доволни и незабравимо щастливи. Това е нашата основна цел.