Сайт за София

Имоти и полезна информация

ПОЛЕЗНО

Автомобилно масло Selenia за нови модели дизелови двигатели

Най-доброто автомобилно масло Selenia

За съвременните дизелови двигатели най-доброто решение е автомобилното масло Selenia WR Diesel 5w-40. Тази смазка е една от най-добрите опции за най-новото поколение дизелови двигатели, които се отличават с висока мощност и скорост.

По време на процеса на разработка инженерният отдел внимателно сглоби компоненти, които отговарят на нуждите на компресорните дизелови двигатели с турбокомпресор.

Използвайки WR Diesel 5w-40, ще получите:

  • намалено износване на резервни части;
  • защита на двигателя;
  • плътен смазващ филм;
  • подобрена ефективност на усилване.

Дисперсионните и миещите свойства на автомобилното масло Selenia  също са отлични. Продуктът е преминал редица тестове, които показват ниски нива на утайка и стабилна работа на двигателя с вътрешно горене.

Производителят препоръчва смяна на смазката поне на всеки 20 хиляди километра, а ако двигателят има предкамерно впръскване – 10 хиляди в този случай няма значение. Цената на автомобилното масло Selenia е доста ниска, което позволява на всеки шофьор да го използва.

Къде мога да купя автомобилно масло Selenia

Има много оторизиран места, сервизи за продажба и официален партньор на известни марки, включително автомобилно масло Selenia Oil. При нас Вие можете да закупите автомобилно масло Selenia на цена от производителя.

Представените в каталога автомобилни масла са оригинални продукти, отговарящи на международните стандарти за качество и безопасност. Автомобилното масло Selenia se доставя в оригинална опаковка, с маркировка и сертификати.

Eтo как и какво Ви предлагаме ви спестите купувайки за Вашия автомобил автомобилно масло Selenia:

На първо място – пари. Като официален партньор ние Ви предлагаме минималната цена на автомобилното моторното масло Selenia без междинни надценки.

На второ място – време. Интуитивен каталог, лесна поръчка, бърза обработка и доставка.

На трето, но не последно място – усилия. Автомобилните масла са събрани в един каталог, където техните характеристики и съвместимост са описани подробно. За да изберете масло, вече не е необходимо да ходите в специализирани магазини и автомобилни пазари